Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Blasto, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
25.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A Sony Blasto a legújabb azon játékok hosszú sorában, amelyek megpróbálják a múlt 2D-s platformjátékainak legjavát 3D-be átültetni.

A Blasto a lemezről áradó nagy, barangoló környezetekkel másképp teszi ezt, mint az olyan címek, mint a Super Mario 64, a Tomb Raider, a Crash Bandicoot és a Pitfall 3D, és az eredetiség mindenképpen szép. Az egyetlen probléma, hogy egyszerűen nem teszi meg a 3D-s ugrást olyan jól, ahogyan azt megtehette volna. Nos, rendben, nem ez az egyetlen probléma.

A játék főbb jellemzői

  • Az olyan videojáték-karakterekkel ellentétben, mint Mario és Crash, Blasto egy sugárfegyverrel van felszerelve, amellyel szétlövi az ellenséget.
  • Ha néhány másodpercig lenyomva tartod a lövés gombot, a fegyver feltöltődik, így még intenzívebb robbanást érhetsz el, és számos különböző power-up van elszórva a játékban, amelyekkel korlátozott ideig használható fejlesztéseket kaphat, például hőkövető rakétákat, lángszórókat és gyorslövéseket.
  • Az űr lebegő platformjain, homokos dűnéken, az Uránusz vizes mélységeiben (igen, a nyilvánvaló vicc többször is előkerül), valamint egy idegen város csatornáiban és csarnokaiban cserkészi be magát, kapcsolókat forgatva nyit ajtókat, hogy új területekre léphessen tovább, és tüzel mindenre, ami útközben felbukkan.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!