Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bloody Roar 2: Bringer of the New Age, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
45.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Amikor a Bloody Roar valamivel több mint egy évvel ezelőtt először jelent meg a verekedős játékok térképén, üdítő meglepetés volt egy nem a harcosokról ismert fejlesztőcsapattól.

Az Eighting/Raizing, amelynek előző munkája a kritikusok által is elismert Soukyugurentai nevű lövöldözős játék volt, gyakorlatilag a semmiből bukkant elő ezzel az antropomorf/likantrop harcosok okos keverékével. A játékban található gyors, fergeteges harcok miatt a korabeli harcosok (Dead or Alive, Street Fighter EX) unalmasnak és lomhának tűntek ehhez képest.

A játék főbb jellemzői

  • A Bloody Roar 2 elindításakor senki sem tagadhatja le a kezdetben rendelkezésre álló funkciók gazdagságát: arcade mód, sztorimód, edzés, túlélés, időtámadás stb. Itt minden benne van.
  • Ott van még az extra vámmenü, ahol olyan dolgokat választhatunk, mint a nagyfejű módok és egyéb, az első játékban is megtalálható dolgok.
  • Bár nincs semmi olyan fényűző, mint egy Tekken Force mód vagy egy RPG mód, a legtöbb játékos általában nem bosszankodik az ilyen részletek miatt, és itt sem fog hiányozni.

További részek

Bloody Roar

Bloody Roar Mint

Bloody Roar 2 Bringer of the New Age

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!