Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bugs Bunny: Lost in Time, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
19.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

Bár a PlayStation rendszerben rengeteg a 3D-s akciójáték, eddig még egyikben sem szerepelt mindenki kedvenc vicces nyuszija, Bogárka - egészen mostanáig. Tapsi Hapsi: Lost in Time nemcsak ugyanazokkal a színes animációkkal és hangokkal rendelkezik, amelyek a Looney Tunes-t híressé tették, hanem rengeteg változatos játékmenettel is.

A Lost in Time témában Tapsi egy időgépet irányít, és répákat kell gyűjtenie, hogy megnyíljanak a kőkorszakban, az 1930-as években, egy kalózhajón és egy hátborzongató kastélyban játszódó pályák. Ebben az addiktív játékban Tapsi összes legnagyobb riválisa feltűnik. Ott van Elmer Fudd, Yosemite Sam, Witch Hazel és mindenki kedvenc marslakója, Marvin. Bugs megragadhat dolgokat, dobhat tárgyakat, gurulhat, és az ellenséget gyorsan fenékbe rúghatja.

A játék főbb jellemzői

  • Csatlakozz Tapsi Hapsihoz az első 3D-s videojátékos kalandjában, amikor véletlenül aktivál egy időgépet, és az időben utazik!
  • Találkozz 12 leghíresebb Looney Tunes ellenfelével, többek között: Elmer Fudd, Witch Hazel, Yosemite Sam, Rocky & Mugsy, és Marvin, a marslakó!
  • Merülj nyúlüregekbe, áss alagutat a föld alá, járj túl Elmer Fudd eszén, száguldj egy régi kabrióval, és még a füledet is használhatod, mint egy helikoptert!
  • Fedezz fel 5 izgalmas korszakot - kőkorszak, középkor, kalózévek, 1930-as évek és X dimenzió!
  • Élvezd a 21 szintnyi akciódús szórakozást és klasszikus képregényes humort!

További részek

Bugs Bunny & Taz Time Busters

Bugs Bunny & Taz Time Busters Mint

Bugs Bunny Lost in Time Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!