Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Croc 2, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
33.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Az eredeti Croc a maga korában grafikailag lenyűgöző volt, mert megmutatta, hogy a PlayStationön is lehetségesek a zökkenőmentes 3D-s platformvilágok (amit egy évvel később a Spyro sokkal nagyobb mértékben tett meg). Úgy tűnt, hogy minden eleme megvolt ahhoz, hogy nagyszerű cím legyen: egy aranyos kabala, rengeteg különböző mozdulattal, és az összes nagy platformjátékból származó elemekkel. De két végzetes hiba ledöntötte a lábáról: A játékmenet ismétlődő volt, a kameravezérlés hiánya pedig számos frusztráló, olcsó halálesethez vezetett.

A folytatásban azonban már nem kell szintről szintre végigküzdeni magunkat a pontosan ugyanazzal a céllal ("Free the Gobbos"). Valójában már nincsenek is szintek, legalábbis nem lineáris értelemben. Most már központi területekre lépsz be, ahol küldetéseket fogadsz el a sírós Gobbo barátaidtól.

A játék főbb jellemzői

  • Sajnos a Croc 2 még mindig azt a kamerarendszert használja, mint az első játék. Ahelyett, hogy az L2 és R2 gombok segítségével tudnánk a perspektívát jobbra és balra váltani (mint Spyro, Gex és Kain esetében), a kamera végül is azt az irányt veszi fel, amerre a karakter néz.
  • Mivel Croc általában tesz néhány lépést, amikor megfordul, gyakran találod magad egy szikláról vagy platformról lefelé, amikor megpróbálsz felállni egy ugráshoz.
  • Ez aligha ideális rendszer egy sor összeomló platformon való átugráshoz - hacsak nem sorakoznak kényelmesen egymás után. A Croc 2-ben túl könnyű meghalni, talán még könnyebben, mint az eredetiben.
  • A perspektívaproblémák miatt mindenhol olcsó halálokok vannak, valamint az a tény, hogy túl kevés az egészségügyi power-up (vagy szív).

További részek

Croc Legend of the Gobbos

Croc Legend of the Gobbos Mint

Croc Legend of the Gobbos Platinum Edition

Croc Legend of the Gobbos Platinum Edition Mint

Croc 2

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!