Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Croc: Legend of the Gobbos, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
11.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Fox Interactive's Croc: Legend of Gobbos: A játékos egy igazán aranyos platformhőst alakít - amit soha nem gondoltam volna, hogy valaha is elmondhatok egy videojáték-karakterről -, akinek egy Super Mario 64-szerű 3D-s világot kell felfedeznie, hogy megkeresse elrabolt, futóegér-szerű barátait, a Gobbókat.

Igen, így van, a gonosz Dante báró és Dantini követői ellopták Croc haverjait, és egyformán szétszórták őket az egész világon, hogy mindig legyen egy a közelben, akit zaklathat, ha szükség van rá. Most rajtad áll, hogy fuss, ugorj, mássz és ússz végig 45 pályán, amelyek erdei, sivatagi, jeges és Dante kastélyos szakaszokból állnak, és közben kiszabadítsd a Gobbókat a PETA-ellenes ketrecükből.

A játék főbb jellemzői

  • Croc-nak megvannak a mozdulatai! Segíts Crocnak, a kereszteslovagló krokodilnak megmenteni békeszerető Gobbo barátait a gonosz varázsló, Dante báró szorításából.
  • Vezesd őt egy gyönyörűen renderelt 3D-s világban, egy szabadon bejárható kalandban a gonosz báró és ördögi segítői - a Dantinik - ellen!
  • Ez a termék teljes, és tartalmazza a játékot, a játéktáskát és a kézikönyvet. A címkéken és a kézikönyvön minimális kopás látható. A bónusz letölthető tartalom már beváltható.
  • A játékkocsik és a lemez szakszerűen tisztítottak vagy újra felszínre kerültek. Ez a tétel, bár előre lejátszott, kiváló kiegészítője a játékgyűjteményének. Jól játszható darab is lesz belőle.

További részek

Croc Legend of the Gobbos

Croc Legend of the Gobbos Platinum Edition

Croc Legend of the Gobbos Platinum Edition Mint

Croc 2

Croc 2 Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!