Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dance Twin Pack: Spice World + Bust-A-Groove, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
18.490 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

A 989 Studios abban a reményben, hogy a PaRappa sikeréhez hasonlóan a 989 Studios elhozta az Enix Bust A Move-ot (itt Bust A Groove-nak hívják, hogy elkerüljék a Taito puzzle-sorozatával való összetévesztést) az Államokba. Ahelyett, hogy a PaRappa jó hangulatú stílusát klónoznánk, és gombnyomogatással játszanánk le a zenét, a Bust A Groove-ban gombokat nyomogatva irányítanánk a táncosok egyikét egy táncos-versenyben.

A játékmenet eléggé egyszerű. Két táncos próbálja egymást túltáncolni a legkülönfélébb mozdulatok széles választékával. A mozdulatokat a képernyőn megjelenő vezérlőparancsok segítségével hajtod végre. A táncok különböző mintákba ágaznak, és néha két lehetséges táncútvonal közül kell választanod. Ha a mozdulatokat időben és az ütemmel szinkronban hajtod végre, jól fogsz szerepelni. Ha kihagysz egy ütemet, a táncosod dadog, és nem tudja végrehajtani a mozdulatát. A képernyő alján található mérőeszköz mutatja, hogy mindkét táncos hogyan teljesít, és amelyik táncosnak magasabb a mérőszáma a dal végén, az nyer.

A játék főbb jellemzői

  • Boogie egy ritmusra a Bust A Groove-val - a valaha készült legrealisztikusabb táncjátékkal, amelyet a funky-s PlayStation-generáció számára készítettek! Versenyezz egy táncversenyen egy barátoddal, vagy törj ki egy friss szólószámot a 10 mozgásérzékelt profi táncos egyikével.
  •  A kombók és támadó mozdulatok megmutatják a stílusodat, miközben funky ritmusra rúgsz egyet a négy groove-os táncmód valamelyikében.
  • Csatlakozz a bulihoz, és mozgasd meg a tested a Bust A Groove eredeti dallamaira és játékmenetére!

További részek

Dane Twin Pack Spice World + Bust-A-Groove

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!