Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dino Crisis 2, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
54.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

A titokzatos Harmadik Energiával kapcsolatos kutatásokat titokban folytatják, ám ekkor egy egész sziget a kutatásokat végző létesítménnyel és a szomszédos várossal együtt eltűnik, és visszamegy az időben a dinoszauruszok korába.

Egy katonai egységet küldenek a múltba, hogy megmentse a túlélőket és visszaszerezze a kutatási adatokat. Ám szinte az összes katonát lemészárolják a dinoszauruszok. Te veszed át az irányítást Regina és Dylan felett, akiknek sikerült megmenekülniük ettől a sorstól. Most meg kell találnod a túlélőket, vissza kell szerezned az adatokat, és vissza kell térned a saját idődbe.

A játék főbb jellemzői

  • A Dino Crisis 2 egy túlélő horrorjáték, amelyben Dylan és Regina karaktereit irányítod (a történet különböző pontjain váltasz egyikről a másikra).
  • Tárgyakat gyűjtesz, és ezeket használod rejtvények megoldására, miközben harcolsz a szigeten élő dinoszauruszok hordáival. Az Alone in the Darkhoz hasonlóan a játék 3D-s modelleket használ a karakterekhez, ellenségekhez és tárgyakhoz, és statikus 2D-s hátteret a környezetükhöz.
  • Kezdetben minden karakter egy pisztollyal és egy közelharci fegyverrel indul, de a játék későbbi szakaszában további fegyvereket, például lángszórót vagy rakétavetőt lehet vásárolni.

További részek

Dino Crisis

Dino Crisis Mint

Dino Crisis 2

Dino Crisis 2 Platinum Edition

Dino Crisis 2 Platinum Edition Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!