Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Doom, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
19.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Ez nem kérdés: A Doom minden idők egyik legjobb játéka. Az egyszerű, mégis lebilincselő küldetés, az áttörést jelentő 3D-s kezelőfelület, a zseniális pálya- és fegyvertervezés, valamint a félelem hatékony használata a Doomot azonnali klasszikussá tette, és forradalmat indított el a számítógépes játékok terén. A PC-n született játék szinte minden elképzelhetőre átültetésre került, és a PlayStation port az egyik legjobb.

Egy űrhajós tengerészgyalogost alakítasz, akit a Mars holdján, a Phoboson állomásozó kutatóállomáson helyeztek el. Valami nagyon rosszul sült el, amikor a kutatók megnyitottak egy extradimenzionális portált. Most csapdába estél messze az otthonodtól, fegyvereket és lőszert kell szerezned, hogy elpusztítsd a démonokat. Egyszemélyes keresztes hadjárat, lelősz mindent, ami mozog - és ugyanígy minden, ami mozog, megpróbálja viszonozni a szívességet.

A játék főbb jellemzői

  • Ez az! A játékfüggőség, amelyet becslések szerint 10 millió fanatikus játszik PC-n. És most megjelent a PlayStation játékkonzolra készült, izzadságtól átitatott, pulzusszámláló, adrenalin-gyötrő változatban.
  • Ez a DOOM. A Custom PlayStation Edition. Továbbfejlesztve, hogy teljes mértékben kihasználja a PlayStation csúcstechnológiáját.
  • Több mint 50 szint őrület és káosz az ULTIMATE DOOM és a DOOM II játékból.
  • Plusz egyedi, új pusztítási szintek, amelyekkel a pokol elszabadul a képernyőn!

További részek

Doom

Doom Platinum Edition

Doom Platinum Edition Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!