Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dragon Valor, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
26.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A Dragon Valor a szerepjátékok narratív szerkezetét kínálja, és a kalandjátékok harci akciójával ötvözi. Clovis, a Sárkányölő harcosok sorában a pátriárka, Clovis szerepét fogod átvenni. A játék első fejezetében valós idejű harcban küzdhetsz meg egy fantasztikus világban, ahol hatalmas sárkányok és gonosz főnökök várnak rád. Az út mentén power-upok még félelmetesebb hőssé tesznek, és a legyőzött ellenfelektől kapott varázslatok is hasznodra válnak.

A Dragon Valor számos lehetséges szerelmi érdeklődési kört is bemutat Clovis számára. A játék második fejezetének hőse Clovis és annak az utódja lesz, akit Clovis párjának választasz. Ennek a hősnek kell folytatnia Clovis harcát a gonosz ellen, és Clovishoz hasonlóan társat kell választania. A Sárkányölő köpenye négy generáción keresztül öröklődik, számos lehetséges örökössel.

A játék főbb jellemzői

  • A Dragon Valorok több generációját irányítod, akik a Dragon Valor kardot viselik, az egyetlen fegyvert, amely képes megölni a gonosz sárkányokat, amelyek a földedet sújtják.
  • A kardodat és egy sor mágikus varázslatot használva haladsz előre a több generáción átívelő cselekményben, amelyben egy karakterként meg kell szabadítanod a földet a sárkányoktól, majd át kell venned a leszármazottja szerepét, akinek képességei a korábbi generációban elvégzett cselekedeteidtől és a power-up elemektől függnek.

További részek

Dragon Valor Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!