Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Driver 2: Back on the Streets (2 Discs), Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
9.179 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Az elődje fehéren összerakott autós üldözéses képletét finomhangoló Driver 2 még több ugyanolyan nagy sebességű, belvárosi autós káoszt kínál, és a játékosok ismét Tanner, egy keményen megfőzött beépített zsaru szerepében játszanak, aki rosszfiú menekülő sofőrként adja ki magát - ezúttal egy nemzetközi maffiaháborút akar megállítani.

A számítógépes animációs filmes jelenetek teszik ki a történetmesélés oroszlánrészét, a játékosoknak több mint 40 akciódús küldetésen kell végigvezetniük Tannert négy különböző városban, ezúttal gyalogosan - ami elsősorban azt teszi lehetővé, hogy Tanner más járműveket raboljon el -, valamint a volán mögött.

A játék főbb jellemzői

  • A bűnözés világának leggyorsabb menekülő sofőrje visszatér az utcákra a Driver 2-ben, az akciódús Driver folytatásában.
  • Elődjéhez hasonlóan a Driver 2 is egy adrenalinnal teli, nagy sebességű autós üldözés négy város utcáin, ahol Tanner szerepében beépülsz a bűnözői alvilágba, és vezetési képességeid, valamint ravaszságod segítségével meghiúsítod a bűnözők terveit.
  • A Driver minden élethű jellemzője; például a valósághű autókezelés, a sérülések modellezésével és a valódi, valós fizikával.

További részek

Driver

Driver Mint

Driver Platinum Edition

Driver Platinum Edition Mint

Driver 2

Driver 2 Platinum Edition

Driver 2 Platinum Edition Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!