Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Driver, Platinum Ed., Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
19.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

A Driverben te vagy a sofőr egy sor hollywoodi stílusú autós üldözésben. Egy nagyszerű menekülő sofőr csak annyira jó, amennyire a felszerelése, ezért a Driverben többféle teljesítményű izomautót találsz, amelyek valósághű kezelhetőséggel, sérülésmodellezéssel és valós fizikai reakciókkal rendelkeznek.

A Driver emellett teljes mértékben fel van szerelve egy visszajátszás/rendező móddal, amely minden szükséges eszközt megad a saját autós üldözés "filmezéséhez", valamint több nézettel, amelyek lehetővé teszik, hogy vezetés közben körülnézz. Taposs a gázpedálra, és légy a legjobb sofőr a környéken.

A játék főbb jellemzői

  • A titkos bűnözői kalandok fő akadályai az utcákon járőröző rendőrök. Ők nem tudják, hogy beépített zsaru vagy (és ha tudnák is, a tetteid figyelmen kívül hagyása valószínűleg leleplezné az álcádat), ezért egyszerűen utánad mennek, amikor meglátnak téged.
  • Úgy állítanak meg, hogy addig ütköznek az autódba, amíg a kármérő meg nem telik, ami az autód megsemmisülését jelenti. Nem túl okosak, és kis számban tényleg nem jelentenek túl nagy fenyegetést.
  • Maguk a városok elég részletesek és elképesztően nagyok - tényleg olyan érzésed van, mintha ott lennél.
  • A játékban a gravitáció egy kicsit a könnyedebb oldalon van, így a játékok ütközései és ugrásai kicsit drámaibbak, mint a Demolition Derbyben.
  • Lehet, hogy egyeseknek nem tetszik a játék eltúlzott fizikája, de szerintem egy kicsit szórakoztatóbbá tette a játékot.
  • A játék sebessége nagyon lelassul, amikor egyszerre több autó van a képernyőn.

További részek

Driver

Driver Mint

Driver Platinum Edition

Driver 2

Driver 2 Mint

Driver 2 Platinum Edition

Driver 2 Platinum Edition Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!