Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Duke Nukem, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
9.179 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Mindenki, aki nézi az esti híradót, tudja, hogy a szex és az erőszak eladható. Ezért a Duke Nukem ékszerdobozán található 17+ figyelmeztetés és a buja képernyőképek csábító reklámot jelentenek a benne lévő tartalomnak. A kis fekete CD-re mindhárom "epizód" belefér az eredeti játékból, és még egy utolsó epizódot is bedob, hogy a dolgok érdekesek maradjanak.

A játékot végigjátszva Duke meglátogat egy csomó giccses helyszínt, köztük sztriptízbárokat és bőrfilmszínházakat, végül pedig egy óriási űrállomás fedélzetén találja magát. Minden egyes üdítőautomata, filmplakát, magazinállvány és bárszalon fényűzően van berendezve, gyönyörű textúrákkal, így a környezetek minden egyes alkalommal frissek, amikor befordulsz egy-egy sarkon. Persze a szépség nem feltétlenül védő tulajdonság, hiszen hamar rájössz, hogy a legtöbb tárgyat néhány jól irányzott pisztolylövéssel el lehet pusztítani.

A játék főbb jellemzői

  • A 3D-akció királya a PlayStationre érkezik egy új fajtiszta lövöldözős, grafikailag feljavított, nagyobb, gonoszabb, földönkívüliek kiirtására irányuló szórakozással.
  • Duke Nukem ugyanolyan jól néz ki, mint mindig, miközben ellenségeket robbantgat és egysorosokat ont. Több mint 40 hatalmas pálya rengeteg szörnyeteggel várja Duke küldetését: ölj meg mindent, amit csak látsz!
  • Több mint egy tucat hi-tech fegyver, köztük sörétes puskák, gépfegyverek, rakétavetők és gránátok segítik Duke-ot a gonosz idegenekkel szemben.
  • Még 2 játékos osztott képernyős akció is van, a Dukematch kooperatív csapatjátékkal és a teljesen új Meltdown móddal.

További részek

Duke Nukem

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!