Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dynasty Warriors, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
29.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Manapság nem valószínű, hogy egy verekedős játék úgy robbanna be az otthoni konzoljátékok piacára, hogy nem egy arcade játék adaptációja... és nem is lenne jó. A Koei Dynasty Warriors üdvözlendő kivétel ez alól. Mondj búcsút a Takara Battle Arena Toshinden 3 és a Namco Soul Blade 20 ütéses kombóinak és hatalmas lánctámadásainak; itt van egy játék, amely sokkal realisztikusabban mutatja be a harcot.

Egy karakter maximum három ütést tud végrehajtani, mielőtt szünetet tartana (és valószínűleg levegőt vesz). És amikor az ellenfelek a földre kerülnek, egy pillanatra valóban elkábulnak, és neked kell kényszerítened őket, hogy újra felálljanak. A Dynasty Warriorsban a harc kizárólag fegyverekre épül, és nem tartalmaz ütéseket vagy rúgásokat - egyes karaktereknél kardok, másoknál kések, megint másoknál lándzsák vannak.

A játék főbb jellemzői

  • A Koei első verekedős játéka a klasszikus Romance of the Three Kingdoms stratégiai játéksorozatból meríti a forrásanyagot.
  • A 2. századi Kínában játszódó 3D-s harcosban a tucatnyi harcos (köztük egy trió játszható főnök) mindegyike legalább 600 poligonból áll, míg maga a játék figyelemre méltó 60 fps sebességgel fut!
  • A Koei minden idők egyik legjobb fejlesztőcsapatát állította össze (egy csapat verekedős játékveteránt, akiket Omega Force Teamnek neveztek el) ehhez a projekthez, és ez meg is látszik.

További részek

Dynasty Warriors

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!