Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ehrgeiz: God Bless the Ring, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
109.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Egy harci móddal, négy minijátékkal és egy önálló szerepjátékkal (RPG) az Ehrgeiz lényegében hat játék egy játék áráért. Először is, 10 játszható karakter (közülük 3 a népszerű RPG Final Fantasy VII-ből) egyikeként küzdhetsz meg kézitusában és fegyveres harcban.

11 különböző harci környezetet kell leküzdened, köztük egy mozgó vonatot és egy lebegő léghajót. Az Ehrgeiz pontokat szerez a sokszínűségért. A harcosok arzenálja különböző korú, nemzetiségű és nemű harcosokból áll - akik mindannyian arra vágynak, hogy megnyerjék a végső harci bajnokságot. A nyeremény egy titokzatos fegyver (a furcsa nevű Ehrgeiz). Gázmillió mozdulatot kell megjegyezni, a gördülékeny mozgás és a fantasztikus titkos fegyverek pedig remek szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak.

A játék főbb jellemzői

  • A harcok mellett a játékosok olyan mini-játékokkal is találkozhatnak, mint a "Battle Beach" gyalogos futóverseny és a "Battle Panel" stratégiai játék (gondolj az Othellóra).
  • A játék több olyan elemet is tartalmaz, amely azonnal ismerős lesz az RPG-rajongók számára.
  • Az Ehrgeiz talán nem elégíti ki azokat a játékosokat, akik egy dedikált RPG vagy harci játékot szeretnének, de változatos játékmenetet kínál a korlátozott figyelmi idővel rendelkező alkalmi játékosok számára.

További részek

Ehrgeiz God Bless the Ring

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!