Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Family Feud 2012 Xbox 360 (használt)

Ár:
26.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Family Feud 2012  játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Family Feud 2012 játék minden korosztály számára szórakoztató, több mint 2500 új kérdéssel, 16 témahéttel és akár 10 játékossal.

Akárcsak a tévéműsorban, a Family Feud 2012-ben is két család száll szembe egymással egy versenyben, amelyben 100 embernek feltett, felmérés jellegű kérdésekre adott legnépszerűbb válaszokat kell megnevezni. Az első család, amelyik több játékkörön keresztül 300 pontot gyűjt, nyer.

A játék főbb jellemzői

  • 2000+ felmérési kérdés a magas újrajátszási értékért. 16 témahét: Játssz egyedül vagy akár öt* családtaggal együttműködve a 48 fura mesterséges intelligencia család ellen.
  • Party mód: Két-tíz játékos két csapatban is megmérkőzhet egymással. Győzd le a mesterséges intelligencia családokat, hogy feloldj 32 vidám outtake-et és "best of" videómomentumot a Steve Harvey házigazdával készült televíziós műsorból.
  • Az ellenfél családjai egyre nagyobb kihívást jelentenek, ahogy a játékosok előrehaladnak a játékban. Felhasználóbarát játékmenet a segédeszközök segítségével, hogy a szórakozás megszakítás nélkül folyjon. Tartalmaz helyesírás-ellenőrzőt, szinonimák összehasonlítását és szavak rövidítését.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!