Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Future Cop: L.A.P.D., Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
31.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

Jövőbeli zsaru: L.A.P.D. az EA Strike-sorozatának folytatásaként indult. A játék fejlesztése során azonban kiderült, hogy a játék egyáltalán nem hasonlít a sorozat előző részeire.

Ahelyett, hogy helikopterrel cirkálnánk különböző valós helyszíneken és terroristákat robbantgatnánk, a Future Cop egy légpárnássá átalakítható mech ülésébe ültet minket. Los Angeles nyolc különböző részén taposhatsz (vagy lebeghetsz), és robbanthatsz fel mindent, ami az utadba kerül.

A játék főbb jellemzői

  • Ha meghalsz, visszatérsz a pálya elejére. Nos, ezek a szintek semmiképpen sem rövidek. Tehát amikor végül felrobbansz, végig kell járnod a szintet, és mindent újra elpusztítanod.
  • Ez tényleg hihetetlenül frusztrálóvá teszi a játékot, néha olyannyira, hogy undorodva kikapcsolod. A nyilvánvaló problémától eltekintve a játékmenet teljesen rendben van.
  • Az irányítás nagyon ügyes és könnyen elsajátítható. A járműved három különböző fegyverrel rendelkezik, amelyek mindegyike különböző helyzetekben hasznos.
  • Ahogy haladsz előre, úgy tudsz majd különböző fegyvereket felrakni a felszerelésedre, de a felhasználásuk általában ugyanaz marad.

További részek

Future Cop L.A.P.D. Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!