Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Guardian's Crusade, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
29.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A Guardian's Crusade egy szerepjáték (RPG), amely az egyszerű, rajzfilmszerű grafika és a gyerekbarát történet alapján egyértelműen a fiatalabb játékosoknak készült. És bár a megrögzött RPG-rajongók valószínűleg nem lesznek elragadtatva az egyszerű párbeszédektől és a könnyed cselekménytől, ez a játék a célzott játékosok számára vonzó lehet.

A játékosok egy kalandvágyó lovag szerepét veszik át, aki véletlenül egy bébiszörnyre bukkan. A lovag (egy csillogó tündér segítségével) ezután elindul, hogy visszavigye a babát az otthonába. Mint sok RPG címben, a küldetés tele van ellenségekkel. A Guardian's Crusade tartalmazza a szokásos véletlenszerű csatasorozatokat, de ezek a találkozások kicsit másképp játszódnak, mint a legtöbb más RPG-ben. Például a Guardian's Crusade pályáin a szörnyek rózsaszín ebihalak formájában jelennek meg, amelyek rögtön megtámadják a karaktert, amint meglátják.

A játék főbb jellemzői

  • Védd a sorsodat az életeddel. Az Arany Torony - a remény fenséges szimbóluma a világ számára.
  • De falai mögött egy olyan lény rejtőzik, aki mindent elpusztíthat. A gonosz erők már mozgásban vannak, amikor a Torony egy hősért kiált.
  • A végzet most téged szólít - egy fiatal lovagot, akit egy titokzatos eredetű, varázslatos kisbaba gondozásával bíztak meg.
  • Készülj fel arra, hogy fantasztikus ellenségekkel nézz szembe egy olyan küldetésen, amely minden gonosz bölcsőjéhez vezet.

További részek

Guardian's Crusade Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!