Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Guilty Gear, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
27.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Egy olyan világban, amelyet kétféle 2D-s harcos (a Capcom és mindenki más) lakik, neked másfajta ruhát kell felvenned, hogy túlélj ebben az ellenséges környezetben. A közel három éve fejlesztés alatt álló Guilty Gear pontosan ez - egy 2D-s harcos, amely elég eredetiséggel és ízléssel rendelkezik ahhoz, hogy kiérdemelje a saját helyét ebben az egykor domináns műfajban. Fedezzük fel!

A Guilty Gearben tíz karakter egyikét irányítod, amelyek már a kezdetektől fogva rendelkezésre állnak. Ezek a harcosok a szokásos Ken/Ryu/Zangief-féle keverékből állnak, és egy kis Samurai Shodownt is beledobtak a játékba. A különbség itt az, hogy ezek a karakterek olyan stílusban vannak megtervezve, amit általában nem látunk "komoly" harcosoknál.

A játék főbb jellemzői

  • A játékmenet a szokásos tűzgolyó mozdulatokra, dupla légi ugrásokra, szuper mozdulatokra (úgynevezett káosz mozdulatokra) és ellenlépésekre korlátozódik.
  • A különbség a Guilty Gearben, mondjuk a King of Fightershez képest az, hogy a GG harcosai olyan könnyedséggel mozognak, ami még a Capcom elitjével is vetekszik, sőt, néhány esetben felülmúlja őket.
  • Meglepően mozgékony egy PlayStation-fighterhez képest, és az irányítás is kifogástalan.
  • Ráadásul nem akadályoznak a szaggatott animációk sem; ehelyett minden karakter rengeteg mozdulattal és szupersztárral rendelkezik, amelyek mindegyike lenyűgöző részletességgel van megjelenítve, ami kiegészíti a tűpontos irányítást.

További részek

Guilty Gear

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!