Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gundam: Battle Assault 2, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
29.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

Üdvözöljük a jövő világában, ahol az emberek által irányított óriásrobotok hi-tech győztes-győztes mindent visz háborút vívnak. Harci képességeid végső próbára lesznek téve, miközben kihívod a többi pilótát a legjobbnak járó jogért.

Kövess 3 különböző történetet, köztük a G Gundam, a Gundam Wing és a Mobile Suit Gundam történetét, és harcolj 6 harcmodorban. Burning Gundamként egy harcművészeti specialista vagy, aki a testvéredet keresi. Majd a Gundam Wingben Heero Yuy-ként próbáld meg elpusztítani Treize Khushrenadát. Végül pedig a Gundam RX-78-assal vívj háborút a Zeon fejedelemség ellen. A "Mobile Suit Gundam", a televízióban látható és DVD-n is kapható, rendkívül népszerű japán anime sorozat alapján készült Gundam Battle Assault 2 bebizonyítja, hogy minél nagyobbak, annál keményebben verekednek!

A játék főbb jellemzői

  • A Mobile Suit Gundam, a japán anime-sorozat alapján készült játék egy jövőbeli világban játszódik, ahol az emberek által irányított gigantikus robotok high-tech háborút vívnak.
  • Három különböző történetszálat követhetsz - G G Gundam, Gundam Wing és Mobile Suit Gundam - és hatféle harcmodorban küzdhetsz.
  • Burning Gundamként egy harcművészeti specialista vagy, aki a testvéredet keresi.
  • Majd Heero Yuy-ként a Gundam Wingben Trieze Khushrenada elpusztítására teszel kísérletet. Végül pedig a Gundam RX-78 segítségével háborút indíthatsz a Zeoni Hercegség ellen.

További részek

Gundam Battle Assault

Gundam Battle Assault mint

Gundam Battle Assault 2 mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!