Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harry Potter & The Deathly Hallows Pt1 Wii (használt)

Ár:
4.980 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A tanulás ideje lejárt. Elérkezett az idő, hogy találkozzatok a sorsotokkal. A Harry Potter-saga a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. része alapján készült játékban izgalmas végkifejletéhez érkezik.

A tét még sosem volt ilyen nagy Harry számára, és a Halál ereklyéi új irányba viszi a franchise-t, amelynek középpontjában a vad pálcás harc áll. Már a kezdetektől fogva menekülsz, hogy elpusztítsd Voldemort horcruxait. Harcolj a dementorokkal, halálfalókkal és más hatalmas ellenségekkel, és csak a pálcád lesz a segítségedre. Használd a varázsitalokat, a láthatatlanná tévő köpenyedet és még sok mást, miközben a sorsodat bámulod, mint az egyetlen, aki legyőzheti Voldemortot.

A játék főbb jellemzői

  • A pálca a végső fegyver - Ne tarts vissza semmit! Engedd szabadjára félelmetes varázslatok arzenálját, hogy legyőzd a támadókat, megvédd magad a bajtól és elkerüld az elfogást.

  • Halálos ellenségek leselkednek minden sarkon - Küzdj meg Voldemort csatlósaival, köztük a halálfalókkal, a Snatcherekkel és a Dementorokkal. Győzz le egy sereg vad teremtményt, akik pusztán ösztönösen támadnak. Egyetlen más Harry Potter-játékban sem volt ilyen szintű akció!

  • Légy a lopakodás mestere - Használd a láthatatlanná tévő köpenyt, a Polyjuice bájitalt és a perui azonnali sötétségport, hogy elkerüld a felfedezést és elosonj az ellenfelek mellett.

  • Egyedülálló fedezékmechanika - Használj varázslatokat, hogy fedezéket hozz létre és használj. Dobd a fedezékedet az ellenségre, így a védekezést támadássá változtathatod.

  • Erőteljes bájitalok - Találj bájitalokat, amelyeket támadásra, menekülésre, az egészség helyreállítására vagy a szerencséd növelésére használhatsz.

További részek

Harry Potter and the Order of the Pheonix

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Deadly Hallows Part1

Harry Potter and the Deadly Hallows Part2

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!