Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Harry Potter & The Deathly Hallows Pt2 Wii (használt)

Ár:
10.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Bújj kedvenc hőseid szerepébe az évtized szórakoztató eseményének epikus fináléjában. A Harry Potter és a Halál ereklyéi - 2. rész című videojátékban Harry és más kulcsszereplők bőrébe bújva veszélyes és sürgős küldetésre indulsz, hogy megtaláld és elpusztítsd a megmaradt horcruxokat, és velük együtt Voldemortot.

Törj be a Gringotts Bank szigorúan őrzött páncéltermeibe, szökj meg Fiendfyre-től a Szükség Szobájában, és harcolj Voldemort legerősebb szövetségeseivel, miközben megvéded Roxfortot ebben az akciódús élményben. A Harry Potter-játékok közül ez a legepikusabb csatákat kínáló játék a végső leszámolás Voldemort és sötét erői ellen.

A játék főbb jellemzői

  • Játszd el a hőseid szerepét - Vedd magadra a különböző karakterek szerepét, ahogy mindegyikük kulcsfontosságú szerepet játszik a Roxfortért vívott csatában. Játssz Harry, Hermione, Ron, Ginny, Seamus, Neville, Molly Weasley és McGonagall professzor szerepében, ahogy mindegyikük szerepet játszik a Roxfort védelmében és Voldemort elpusztításában.

  • Epikus csaták - Használd a tapasztalt varázslók erejét, miközben a varázsvilág legfélelmetesebb és legfélelmetesebb karaktereivel párbajozol.

  • Harcolj a sötét erők ellen - Használd mágikus képességeidet, hogy legyőzd a halálfalókat, az emberrablókat és a pusztításra törő óriásokat.

  • Lenyűgöző környezet - Tapasztald meg Roxfortot úgy, ahogy még sosem láttad!

További részek

Harry Potter and the Order of the Pheonix

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Harry Potter and the Deadly Hallows Part1

Harry Potter and the Deadly Hallows Part2

 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!