Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hogs of War: Born to Grill, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
26.490 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

Vezesd fel a disznóidat a Pork Chop Hillre a Hogs of Warban. Parancsold a sertéscsapataidat, hogy meghódítsák Saustralasia szigeteit ebben a fordulóalapú, 3D-s harci játékban.

Az egyjátékos kampánymódban 25 humoros küldetést játszhatsz végig, a többjátékos módban pedig akár négy barátod ellen is hadat üzenhetsz. Több tucatnyi fegyver áll rendelkezésedre, köztük fürtgránátok, lángszórók, páncélököl és még sok más. Amerikai, francia, német, japán, orosz és brit hadseregeket disznózhatsz majd. A hadizsákmányok közül pedig a legjobb a végtelen disznóság.

A játék főbb jellemzői

  • A Disznó-óceán közepén fekszik a Saustralasia nevű szigetkontinens, amely gazdag erőforrásokban és kultúrában egyaránt. Sajnos hat rivális nemzet elkeseredett hatalmi harcba keveredett a régió egyeduralmáért, ami a háború mélyére sodorja a kontinenst.
  • Keresztezd a Worms-ot a Army Men-nel, és cseréld ki a műanyag katonákat disznókra, és máris megvan az Infogrames Hogs of War című 3D-s, fordulóalapú háborús szimulációjának alapfeltevése.
  • A Hogs of War két fő játékmódot kínál: egy egyjátékos kampányt és többjátékos deathmatchet.
  • Az egyjátékos kampányban az alapoktól indulsz, egy nemzet mellé állva, annak csapatait besorozva, és 25 egyre nehezedő küldetésen keresztül haladsz a győzelemig.

További részek

Hogs of War Born to Grill Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!