Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jackie Chan: Stuntmaster, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
79.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A nemzetközi kaszkadőr, harcművész és rendkívüli filmrendező, Jackie Chan egy saját, akciódús játékkal ugrik be a PlayStationre. Chan jellegzetes mozdulatait, hangját és humorát használva a játékosok 15 szinten keresztül vezetik a kaszkadőrmestert, hogy megmentse nagyapját, és visszaszerezzen egy lopott csomagot egy bűnözői bandától.

A Jackie Chan Stuntmaster Chan harcművészeti tudására és kaszkadőrként való ügyességére egyaránt összpontosít. A harcrendszer az ő jellegzetes harcstílusán alapul - a dobások és kombók mellett speciális mozdulatok is szerepelnek benne, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy székeket, dobozokat, létrákat, palackokat, sőt, még egy halat is használjanak. A játék végén a játékosok egy "making of" videót láthatnak, melyben Chan mozgóképes felvételeit mutatják be.

A játék főbb jellemzői

  • A szupersztár Jackie Chan a gyors rúgásairól és csodás mutatványairól ismert - így nem meglepő, hogy végre saját videojátékot kap.
  • Jackie képes lepattanni a falakról, hétköznapi tárgyakat fegyverként használni, összetörni dolgokat, és persze a földbe rúgni és ütni minden bűnözőt, aki az útjába áll.
  • Akárcsak a filmjeiben, a játékban is van némi cselekmény. Úgy tűnik, hogy Jackie nagyapját elrabolták (miközben Jackie éppen egy kávézóban tömte a pofáját).
  • Az akciósztárnak számos sikátoron és elhagyatott gyáron keresztül kell átverekednie magát, hogy megmentse őt. Küldetése teljesítéséhez Jackie-nek piros és arany sárkányjelzőket kell gyűjtenie, és néhány elég gonosz főnökkel kell megküzdenie.

További részek

Jackie Chan Stunstmaster Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!