Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

JumpingFlash! 2, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
26.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A felszínen a Jumping Flash! 2 nem tűnik többnek, mint egy cukiságos, fiatalabb gyerekeknek szánt játék. Bár az is, de ennél sokkal többről van szó. És bár a játékosok aligha számítanának rá, ez a játék valóban innovatív, és egy kiváló kezelőfelületet tartalmaz, amely nagyon izgalmas, kihívásokkal teli kalandot nyújt a gyerekeknek és az idősebb játékosoknak egyaránt.

Robbit szerepébe bújva a játékosok olyan képességekkel rendelkeznek, amelyekről az egyszerű halandók csak álmodhatnak. Ahogy a játék neve is mutatja, Robbit imád ugrálni. Valójában Robbit képes mérföldeket ugrani a levegőbe, épületről épületre ugrálni, és az egekben szárnyalni. A játék pedig annyira jól megtervezett, hogy a lefelé vezető úton valóban a zuhanás érzését kelti. Akrofóbiások vigyázzanak: ez a játék visszaküld a terápiára.

A játék főbb jellemzői

  • Aloha báró, a Jumping Flash 1 főellensége ebben a változatban barátkozik, és Robbit segítségét kéri, hogy megvédje a báró világait egy fenyegető űrlény támadásától... De SOHA ne bízz meg egy videojáték-karaktert egy monacillal.
  • A báró által elárulva, aki valójában arra törekszik, hogy a világokat üdülőteleppé fejlessze, ismét Robbit parancsnok, egy robotnyúl testébe kell bújnod, és 6 különböző világon, 18 szakaszon keresztül (+ sok bónusz szakasz) harcolnod kell a gonosz Aloha báró csatlósaival.
  • Mentsd meg a Muu Muusokat, és vidd őket biztonságba!

További részek

JumpingFlash!

JumpingFlash! Mint

JumpingFlash! 2 Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!