Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Liberogrande International, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
11.490 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A Liberogrande International a Libero Grande folytatása. Elődjéhez hasonlóan ez is egy rendhagyó focis játék, ahol a teljes csapat helyett csak egyetlen játékost irányítunk közvetlenül, a többi 10 játékost pedig az AI irányítja, bár a játékosok játékválasztását befolyásolhatjuk.

Az eredeti címmel ellentétben azonban a Liberogrande International egy otthoni konzolos cím, és a realisztikusabb vizuális megjelenítés mellett mostantól lehetőség van formációt választani, és bármelyik játékost irányítani, ahelyett, hogy az előre meghatározott csapatösszeállításnak megfelelően csak jobbszélsőként vagy játékmesterként játszhatnánk.

A játék főbb jellemzői

  • Mivel mostantól minden játékos egyenlő elbírálásban részesül, a játékos mostantól mind a 32 válogatott játékos nevét szerkesztheti, valamint létrehozhatja saját szupersztárját (amely bármelyik válogatottban használható).
  • A játékmódok közé tartozik a kiállítás (ahol osztott képernyős módban játszhatsz egy barátoddal vagy egy barátod ellen), a LiberoGrande Cup (egyenes kieséses kupa), az International Cup (világbajnokság stílusú torna) és a World League.

További részek

Liberogrande International Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!