Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Major League Baseball 2K10 Xbox 360 (használt)

Ár:
8.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Major League Baseball 2K10  játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Menny.:db

Leírás

Major League Baseball 2K10 by 2K Games, lehetővé teszi, hogy dolgozzon a sarkok, alapján minden dobó mechanika és a hivatalos scouting jelentések, Total Control Pitching lehetővé teszi, hogy a labdát pontosan oda, ahová akarod, feltéve, hogy tartsa szemmel a dobásszámot.

A Total Control Hitting segítségével megdolgozhatod a számolást, a Total Control Hitting segítségével időzítheted a lendítésedet, hogy erőből üss, játékba hozd a labdát, vagy védekező vágást végezz. A Batter's Eye az ütő valós szemmel történő értékelését használja, hogy segítsen azonosítani a Fastballs, Breaking Balls és Off Speed pitcheket, mielőtt azok eljutnának a labdához.

A játék főbb jellemzői

  • Az MLB Today hiteles bemutatása, amely pontszámokat, tabellákat, híreket és statisztikákat, valamint Gary Thorne, Steve Phillips és mostantól John Kruk naprakész elemzéseit és színes kommentárjait tartalmazza.
  • A 2K Sports exkluzív Inside Edge adatszolgáltatása, amely lehetővé teszi a valós játékosokra vonatkozó, mindig naprakész információkat, amelyek befolyásolják ugyanezen játékosok mesterséges intelligenciájának cselekedeteit a játék során.
  • Batter's Eye funkció, amely az ütő valós szemének értékelését használja, hogy segítsen felismerni a gyors labdákat, a törő labdákat és a sebességen kívüli dobásokat, mielőtt azok eljutnának a dobótérig.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!