Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MediEvil 2, Platinum Ed., Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
20.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

A MediEvil II, akárcsak elődje, egy akciójáték, melyben a rejtvényfejtés, a harc és a humor nagyvonalú keveréke található. Az első MediEvil Dan Fortesque-ről, egy fényes páncélba bújt csontvázról szólt. Katonaként halt meg, amikor a gonosz varázsló Lord Zarok ellen harcolt, de feltámadt a halálból - a temetőkben mindenki mással együtt -, amikor Zarok elvarázsolta az Örök Sötétség varázslatát.

Bár Dan a játék végére sikerrel járt, a MediEvil II-ben 500 évvel később -- Kr. u. 1888-ban -- újra megidézik, mert a gonosz mágus, Lord Palethorn megtalálta az eredeti varázskönyv lapjait. Most a viktoriánus Londont élőhalottak lepik el, és a te feladatod Dan Fortesque-ként, hogy több szinten keresztül küzdve megállítsd Palethornt, mielőtt átveszi az uralmat a világ felett.

A játék főbb jellemzői

  • A MediEvil 1998-ban sok játékost meglepett a bolondos brit humorával és csontvázszerű hősével, Sir Daniel Fortesque-kal.
  • Most ez a csontos lovag visszatér a folytatásban, sok vicces trükkel és ugyanazzal a szilárd játékmenettel, ami az első MediEvilt olyan sikeressé tette.
  • Ezúttal Dan ismét felriad örök álmából, és egy viktoriánus angliai múzeumban találja magát, ahol egy Palethorn nevű okkultista felébresztette a holtakat.

További részek

MediEvil

MediEvil Mint 

MediEvil Platinum Edition

MediEvil Platinum Edition Mint

MediEvil 2

MediEvil 2 Mint

MediEvil 2 Platinum Edition

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!