Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Monsterseed, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
54.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

A Monsterseed a legújabb tagja a szörnytenyésztő játékok egyre növekvő légiójának, amelyek az utóbbi időben oly népszerűvé váltak. A Monsterseed a 16 és 32 bites korszakok remek ötvözetének tűnik, és leginkább úgy írható le, mint egy 16 bites játék furcsa 32 bites köntösben. A Riverhill Soft/Atlus Tactics Ogre sorozatára emlékeztető Monsterseed egy kifejezetten egyszerű természetű szörnytenyésztő/stratégiai RPG.

A Monsterseed talán a kissé fiatalabb közönségnek szól, és közel sem olyan menüsoros, mint a Tactics Ogre vagy hasonló kanyarban játszott játékok, de egyszerű, áramvonalas, könnyen tanulható formátumban. A játékban a legkülönfélébb szörnytojásokat kell megtalálnod, különböző hőmérsékleten keltetned őket, és kombinálnod kell őket egy válogatott megoldással. A kombinációd jellege határozza meg aztán a szörnyed természetét.

A játék főbb jellemzői

  • A játék indításakor az első feladatod, hogy belépj a Monster Fighting Ringbe, amely a helyi aréna, ahol a képességeidet csiszolhatod.
  • Ahogy egyre nehezebb szinteket teljesítesz a ringben, még egzotikusabb tojásokat és megoldásokat kapsz
  • A játék grafikailag poligonális karakterekkel és grafikával rendelkezik, de a párbeszéddobozok és a menük esetében prerenderelt hátterekkel és határozottan 16 bites grafikával.
  • Ez a játék tényleg régimódi érzést kelt. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a grafika rossz lenne.

További részek

Monsterseed

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!