Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PocketBike Racer Xbox 360 (használt)

Ár:
12.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 PocketBike Racer  játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Mini motorkerékpárok a király kertjében. Ugorj fel egy zsebmotorra, és engedd, hogy 'er rip ebben a Burger King olcsó címben. A pocketbike-ok olyan kis motorkerékpárok, amelyek nagyon-nagyon gyorsan mennek. A Pocketbike Racerben különböző Burger King karakterek közül választhatsz, köztük: The King, Brooke Burke, Subservient Chicken és Whopper Jr, valamint egy motoros és néhány általános ember.

A versenyszintek power-upokat és fegyvereket tartalmaznak, amelyeket a versenytársak ellen használhatsz. Van egy turbó sávod is, amely a versenyzői képességeidtől függően növekszik. A pályák közé tartozik a King's Garden, a Burger King parkolója és a Fantasy Ranch, ahol sajtos utcák találhatók.

A játék főbb jellemzői

  • A pályák maguk is tartalmaznak hajtűkanyarokat, egyeneseket és ugrásokat, ahol kipróbálhatod a játék rajzfilmszerű fizikáját.
  • A játékban van egy kissé korlátozott "kreálj magadnak saját karaktert" mód is, ahol az összes nem kabalafigurát újraszínezheted.
  • A pályákon használható fegyverek közé tartoznak a szokásos rakéták és villámok, valamint a petárdák és egy olyan támadás, amellyel néhány másodpercre megfordíthatod az ellenfél irányítását.
  • A turbó/fegyvermérőd az egyes pályákon felállított kapukon való áthaladással töltődik fel.
  • Ezt természetesen turbófeltöltésre lehet használni, de a fegyvereket is ez vezérli.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!