Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

San Francisco Rush: Extreme Racing, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
11.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

Egyenesen a játéktermekből érkezik a San Francisco Rush című klasszikus versenyjáték otthoni adaptációja. Gumit égetve és futófelületet letéve átrobogsz a Golden Gate hídon, hogy San Francisco guruló utcáit ugródeszkaként, autópálya lehajtóit pedig versenypályaként használhasd.

A nyolc különböző sebességű és kezelhetőségű autó közül választhatsz a kiválasztott nehézségi fokozatok között. A leggyorsabb gép egy rakéta autó, amelyben csak a legügyesebb sofőrök reménykedhetnek a túlélésben. A San Francisco Rush három különböző versenyperspektívát tesz lehetővé, köztük egy adrenalinpumpáló, első személyű nézetet, amely igazán fehér foltokat kínál.

A játék főbb jellemzői

  • Négy pálya San Franciscóban és környékén határozza meg a helyszínt, míg a hat játékmód és az időjárás-szabályozás némi változatosságot biztosít.
  • Ezek között a módok között van egy körpálya funkció, amely lehetővé teszi a hosszabb játékot, és egy extrém funkció, ahol a többi autó kifejezetten kellemetlenkedhet veled.
  • A normál vagy automata sebességváltó használatának lehetősége leegyszerűsíti a dolgokat, így a játékosok csak beleugorhatnak és élvezhetik a játékot, de ha szeretnél néhány percet eltölteni, bárki könnyedén elsajátíthatja az összes rendelkezésre álló lehetőséget.

További részek

San Francisco Rush Extreme Racing Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!