Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Space Jam, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
29.990 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

Az azonos című film alapján készült Space Jam középpontjában a Looney Tunes földjének apró földönkívüliek általi megszállása áll. A Dallamok sorsát egy kosárlabda-mérkőzésen kell eldönteni, és ehhez az idegenek hatalmas, gonosz Monstarsokká változnak.

A játék nagyjából kétharmad részben kosárlabda-szimulátor, majd minijátékokat ragasztanak bele, hogy kitöltsék a hiányosságokat. Játszhatunk a Monstars vagy a Looney Tunes szerepében, akiknek Michael Jordan segít. A minijátékok sikeres teljesítése fejleszti a karaktered képességeit a pályán. Több is van - az egyikben MJ kosárlabdaruháját kell megtalálni, a másikban pedig a retro Micro Machines-játékok stílusában egy űrversenyen kell részt venni.

A játék főbb jellemzői

  • A többjátékos mód a játék egyik nagy aspektusa. Van a hagyományos két játékos versus, egy csapat Tunes, egy csapat Monstars, és van kooperatív mód is. Ebben két vagy akár három játékos is játszhat egy csapatban.
  • A multitaps használatával tulajdonképpen három a három ellen játszhatunk
  • . A Tunes játékoskeretét Michael Jordan, Tapsi Hapsi, Daffy kacsa, Lola nyuszi, Taz, Foghorn Leghorn, Pepé Le Pew, Sylvester, Wile E. Coyote, Porky Pig, Elmer Fudd és Yosemite Sam alkotja.
  • A Monstarsnak a Pound, Bupkus, Bang, Blanko és Nawt áll rendelkezésére.

További részek

Space Jam

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!