Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spider-Man, Platinum Ed., Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
24.990 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.390 Ft
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

A Spider-Man az első 3D-s játék, amelyben a népszerű pókember a főszereplő. A játék laza alapokon nyugszik a Spider-Man: The Animated Series és a Spider-Man Unlimited című filmeken, és mindegyikben megtalálható a szinkronhangok egy része, valamint a karakterek dizájnja is hasonló.

Peter Parker részt vesz a megreformált Dr. Otto Octavius új találmányának bemutatóján, amikor egy szélhámos Pókember ellopja a készüléket. Pókembernek azon kell dolgoznia, hogy tisztázza a nevét, és felfedje a készülék ellopásának baljós indítékait.

A játék főbb jellemzői

  • A harc alapja Pókember ugrás, rúgás, ütés és hálózás képessége. Ezeket irányzattal és különböző kombinációkban kombinálva Pókember többek között képes tárgyakat, például bútorokat dobálni, hálógolyókat dobálni, az ellenséget közelharc-távolságba rángatni és ütések sorozatával követni.
  • Számos boss-csatát is láthatunk, amelyek mindegyike puzzle-alapú.
  • A küldetések a meglehetősen gyakori harcolj-az-utad-az-célhoz vagy találd-az-kulcsot-amely-az-ajtót-nyitja típusoktól kezdve a versenyeken át, hogy elkapjunk néhányat vagy kikerüljük őket, vagy csak próbáljuk elkerülni a rendőrséget.

További részek

Spider-Man

Spider-Man Mint

Spider-Man Platinum Edition Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!