Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Twisted Metal, Boxed PlayStation 1 (használt)

Ár:
39.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Dobozos
Menny.:db

Leírás

Egy Calypso nevű titokzatos férfi minden évben e-maileket küld neves versenyzőknek, és meghívja őket egy Twisted Metal nevű versenyre.

A verseny feltételei minden, csak nem hétköznapiak: az ellenfelek páncélozott járművekben, felszerelt fegyverekkel küzdenek meg egymással. A győztes meghallgatást kap Calypso-tól, és egyetlen kívánságot teljesít - egy korlátlan kívánságot, legyen szó pénzről, hatalomról vagy akár magáról a valóságról. 2005-ben ismét megrendezik az évente megrendezett versenyt Los Angelesben, és tizenkét versenyző, mindegyikük a saját céljaival, eljött, hogy halálos küzdelemben mérkőzzenek meg egymással.

A játék főbb jellemzői

  • A Twisted Metal egy járműves harci játék. A játékos kiválaszt egyet a tizenkét rendelkezésre álló sofőr közül, és részt vesz a versenyen.
  • Az egyjátékos sztori módban a játékosnak hat harci szakaszon kell végigmennie; a verseny megnyeréséhez az összes ellenfelet el kell pusztítani.
  • A kétjátékos kooperatív módban a játékosok kiválasztanak egy csatateret, és két autót irányítva próbálnak megszabadulni a versenytársaktól.

További részek

Twisted Metal Mint

Twisted Metal World Tour

Twisted Metal World Tour Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!