Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

X-Com: Enemy Unknown, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
59.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

1998-ban drasztikusan megnőtt az UFO-észlelésekről szóló jelentések száma. Az elrablásokról és az idegenek támadásairól szóló történetek egyre szélesebb körben terjedtek el.

Végül, miután a világ különböző nemzetei nem tudták elfogni az UFO-kat, képviselőik egy globális jelentőségű konferencián találkoztak a svájci Genfben. Végül úgy döntöttek, hogy titkos félkatonai csoportot szerveznek, amelyet Földönkívüli Harci Egységnek (X-COM) neveztek el. Egy bázissal, két vadászgéppel, egy szállítóhajóval és néhány katonával indulva az X-COM-nak meg kell találnia az idegeneket, meg kell ismernie eredetüket és technológiájukat, ki kell derítenie, hol van a bázisuk, és el kell pusztítania azt.

A játék főbb jellemzői

  • Pénzt kereshetsz a nem szükséges dolgok eladásával, és a világ nemzeteiből is kapsz támogatást; egy nemzet azonban csökkentheti a támogatását, ha úgy dönt, hogy nem működsz elég hatékonyan a régiójában.
  • Még az is előfordulhat, hogy egy nemzetnek annyira elege lesz belőled, hogy paktumot köt az idegenekkel, és teljesen leállítja a finanszírozást.
  • Amint csatlakozol egy szárazföldi csatához, a játék átvált Battlescape-re, ami a csatatér izometrikus nézete, realisztikus látóvonal-számításokkal és fordulóalapú harccal.

További részek

X-Com Enemy Unknown

X-Com Terror from the Deep

X-Com Terror from the Deep Mint

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!