Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

YoYo's Puzzle Park, Mint PlayStation 1 (használt)

Ár:
44.979 Ft
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: Ingyenes
Állapotquestion_mark : Kifogástalan
Menny.:db

Leírás

A Gussan Paradise vidámpark megnyitó ünnepségén egy YoYo nevű lény szállja meg a parkot. Túszokat ejt a tömegből, és sikerül megszöknie a rendőrség elől, hogy átvegye az irányítást a park felett. Gusson és Yodie-n, két ártatlan járókelőn múlik, hogy visszavegyék a parkot.

A YoYo's Puzzle Park egy puzzle-platformjáték, amely a Bubble Bobble-hoz hasonló, mintegy hatvan platformmal teli pályát tartalmaz. A játékos (Guss vagy Yodie szerepében) ezeken ugrálhat, miközben elkerüli a platformokat ellepő ellenségeket.

A játék főbb jellemzői

  • Az ellenségek a játékosnak fájdalmat okoznak, ha megérinti őket, és néhányuk távolsági támadással, például lézerrel támad.
  • A játékosok visszavághatnak az ellenségnek bombákkal, amelyek szétszóródnak a pályán, a rájuk dobás vagy ugrás aktiválja a két másodperces gyújtószerkezetüket.
  • A cél az, hogy a szint összes ellenségét megöljük a megadott időn belül.
  • A főszereplők megsegítésére számos gyűjtögetnivaló, például járművek állnak rendelkezésre. Guss és Yodie is elkábíthatja az ellenséget a Yo-yo-jukkal. A többjátékos módban két játékos deathmatch játékban harcolhatsz barátaid ellen.

További részek

Yoyo's Puzzle Park

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!